mazi86 3 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 witam, mam mały problem w tej grze misja Botanical Gardens, to jest tam gdzie joker wrzucił kolesia do wody a batman miał wyłaczyć prąd i walczyc z jakimiś kolesiami, potem przez szyb wentylacyjny doszedł do miejsca gdzie sie wszystkie rozpadało i tam dalej trzeba było wejść przez drzwi czy coś i jest taka kratka wysoko a za nią w trybie detektywa widać 2 gości co kopie innego i do tej kratki sie nei moge dostac poprzez line bo jest krzyżyk i cały czas kombinuje i nic nie daje Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Wejdz na Utube i wpisz tam batman arkham asylum walkthrough ;] i poszukaj tam jak ktoś to przechodzi i zobaczysz na czym ten cały banał polega Jak człowiek zawodzi i nie wiem to na napewno YouTube ci podpowie Link to post Share on other sites
mazi86 3 Napisano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Juz patrzałem na youtube i tam gostkowi raz dwa sie udało tą line puścić. A u mnie nie da rady Link to post Share on other sites
rastafar90 4 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 masz pirata i w tym jest cały problem( na tym forum nie udzielamy komentarzy piratom) Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dokładnie, jak kolega napisał. Masz nieoryginalną kopię gry. Brawa dla programistów za udane zagranie antypirackie. Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 A z kąd odrazu stwierdzenie że pirat ? bo ja tego nie rozumiem.Jak coś zwalić to na pirata,dokładnie tak jak coś nie tak to pirat.Jednym słowem genialne Link to post Share on other sites
rastafar90 4 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 A wiesz dlaczego genialne jak powiedziałeś, ludzie od eidosu zrobili zabezpieczenia antypirackie, ( niewidzialne ściany, i inne blokery w grze które sprawiaja że nie mozna ukończyć jej na piracie) ot cała bajka Botanical Gardens dokładnie w tej misji jest niewidzialna sciana i inne problemy, takie posty to nie tutaj, ludzie nie bedą komentować o sprawach związanych z piratami, chyba że sami piracą Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Może w tym jest jakiś sens,chodz bym wolal usłyszeć wypowiedz autora który i tak powie że ma orginał Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Jest dokładnie tak jak mówią koledzy powyżej, z tą małą różnicą, że grę (spiraconą) da się ukończyć, ale pomocy w tym temacie musisz szukać na innych forach. Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 No wszystko da się ukonczyć,przecież to nie ma bata żeby się nie dalo bo niby gra jest (spiracona) i już jest lypa na całej lini Link to post Share on other sites
Recommended Posts