Cinek7557 0 Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Witam, potrzebuję nowej myszki, zastanawiam się między steelseries sensei, razer deathadder i razer taipan. Myszkę trzymam palm/fingertip gripem, używam rozdzielczości 1920x1080, gram głównie w gry moba i rts.Dotychczas używałem ss sensei raw i jestem z niej zadowolony, wytrzymała mi 3 lata i jedyne co się popsuło to rolka, jakiś miesiąc temu. Którą z myszek jakie podałem polecilibyście bardziej? Osobiście stawiałbym na senseia bo jestem z niego zadowolony, tylko pytanie czy jakbym się na niego zdecydował to opłaca się dopłacić do sensei pro grade, czy jednak RAW? Cytuj Link to post Share on other sites
VTheWinterV 0 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 (edytowane) A dbasz o myszkę do gier czy tak średnio z tym u ciebie ? Ja o swoją nie dbam (często z przyczyn takich jak brak czasu) i trzyma mi już 3 rok i wygląda nadal jak nowa (nie licząc potu od stresu itp.). Kosztowała mnie około 100 zł i jest wygodna jak cholera. Masz 2 linki do strony mediamarkt i ceneo: MEDIAMARKT: http://www.mediamarkt.pl/torun/mysz-tracer-sniper-trm-503,id-523807?gclid=Cj0KEQjww42tBRCO-sfEiO3DvYMBEiQAHeqMKDvIUWPmLsWVb9WndxJMbhgtRU7DtPZ8gLeOBz8nyN0aApSO8P8HAQ CENEO: http://www.ceneo.pl/17535147 Myszka PERFECT jedynie trochę łatwo się ręka poci po długim użytku Edytowane 13 Lipca 2015 przez VTheWinterV Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 PERFECT? Tak IMO kiepsko wyprofilowanej myszki chyba nie widziałem. § Budżet: § Jakiej myszki obecnie używasz: § Jaką masz obecnie podkładkę: § Z jakich wartości DPI korzystasz: § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): § Ile przycisków używasz w myszce: § Chwyt: § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: § Dlaczego chcesz zmienić mysz: § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Cytuj Link to post Share on other sites
VTheWinterV 0 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Mi tam pasuje idealnie Cytuj Link to post Share on other sites
steel116 169 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Mi tam pasuje idealnie Jedną mysz w życiu miałeś i polecasz... plastik z myszy wygląda na totalne dno. W dodatku w środku jakiś pewnie stary laser. Tracer nie zabłysnął póki co nadal żadnym dobrym produktem dla graczy, a ta mysz za 150zł nie ma co w ogóle konkurować z np. CM Storm Alcorem. Cytuj Link to post Share on other sites
paweldook 15 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Jak dla mnie CM Storm Alcor to świetna myszka, która zasługuje na uwagę graczy. Tym bardziej jesli preferowany chwyt to Palm Grip. Wygodna mycha z dobrym sensorem. Cytuj Link to post Share on other sites
VTheWinterV 0 Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Jedną mysz w życiu miałeś i polecasz... plastik z myszy wygląda na totalne dno. W dodatku w środku jakiś pewnie stary laser. Tracer nie zabłysnął póki co nadal żadnym dobrym produktem dla graczy, a ta mysz za 150zł nie ma co w ogóle konkurować z np. CM Storm Alcorem. Jedną? Nie rozśmieszaj mnie, miałem min. 5 myszek i ta najdłużej przetrwała,oraz ma najlepszy laser, od mojej strony mówiłem >JA< polecam, nie ty więc zamiast zaczynać bitwę, która myszka lepsza to ,,chamsko'' powiem zamknij się i zajmij się czymś innym Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts