AvassT 0 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Witam. W czwartek jadę do Plusa po nowy telefon,jednakże nie wiem który wybrać,zastanawiam się nad 2 modelami. 1.HTC One M9 2.Samsung Galaxy S6 Oba mi się podobają,lecz nie podoba mi się to,że nie ma możliwości dostania się do baterii. Czy w razie jakich kolwiek problemów to serwis nie będzie miał problemów z wymianą? Z góry dzięki za odpowiedź,pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 (edytowane) S6 zdecydowanie. Aktualnie to najlepszy flagowiec Zamiast M9 to warto brać pod uwagę G4 Nie mają z tym żadnych problemów. Samemu na uparciucha też się da ale po co gwarancje tracić i narazić telefon na zniszczenie Edytowane 7 Lipca 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Weź S6 ewentualnie G4,od wczoraj mój brat ma najnowszego Samsunga i po chwili działania z nim muszę przyznać,że to najlepszy smartfon z jakiego korzystałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts