Rolzznik 0 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Witam który z tych smartphone będzie najlepiej sobie radził z grami,tymi najmocniejszymi i który za np. rok czy dwa dalej będzie dobrą maszyną? Chodzi mi tylko o wydajnoś. Meizu MX4 Motorola Moto X 2nd Gen LG G3 (3 gb ram) Samsung Galaxy Alpha SM-G850F Asus ZenFone 2 ZE551ML 32GBzastanawiam się jeszcze nad Nokia 830 ale ten WP z tego co słyszałem niema najciekawszych gier, nie wiem jak to wygląda z WP bo nigdy nie miałem tagiego fona . Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 W Meizu widziałem drobne przycinki spowodowane rozdzielczością zbliżoną do full hd ale nie jest to 1080p tak jak są gry Moto X będzie dobra, G3 tak samo Alpha troszke maławy ekran jak na gry. Zobacz jeszcze Galaxy S5 i Note 3 Gry na ekranie amoled wyglądają świetnie. Bardzo żywe kolory Co do Asusa to nie wiem jak sie będzie sprawował Plusem androida jest to że możesz sobie zainstalować grę niekoniecznie ze sklepu play na windowsie tego nie zrobisz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rolzznik 0 Napisano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Jeszcze zapominałem dopisać honor 6 może uda mi się zdobyć honor 6plus tylko nie wiem czy się opłaca. bo nie wiem czego mogę się po nim spodziewać. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 (edytowane) Ja też nie wiem. Rozważ te 2 Samsungi co Ci napisałem. Bym miał się kierowac grami to wybór w moim przypadku padłby na S5 albo Note 3 Edytowane 7 Lipca 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts