michalq 0 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Witam nie wiem czy to ten temat do końca, ale mam do was pytanie. Planuje zakup smartfona w cenie około 600zł mam już wypatrzone parę modeli, jednak nie śpieszy mi się narazie do jego kupna, więc mogę poczekać jakiś czas i chciałbym się przyglądać ofertą bo może trafię na jakąś dobrą promocję. Wymagam od telefonu, żeby był szybki i solidny. Mam na oku Sony Xperia E4g. Używane też wchodzą w grę. A teraz najważniejsza rzecz, w jaki sposób śledzić oferty smartfonów(jakieś promocje, itp), żeby znaleźć dobry telefon bo dobrej cenie lub jakiś, na który mam już kasę a będzie dużo tańszy. I jeszcze, kiedy według was powinny spaść nieco ceny smartfonów, bo mi się wydaje, że jak wyjdzie Win10 to powinien być spadek cen Androidów ze względu na konkurencje ale to tylko moje przypuszczenia. Cytuj Link to post Share on other sites
DarkX 10 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 WP jak narazie nie jest dużą konkurencją dla androida, ludzie nie rzucą się nagle na WP 10 więc spadku cen raczej nie odczujemy Co do zakupu smartfona to najlepszym wyjściem jest allegro i kupno telefonu od kogoś kto przedłużył umowę i chce się go pozbyć(xperia e4g to chyba nie jest najlepszy wybór w tym przedziale cenowym, popatrz na forum na tematy typu "smartfon do 600zł") Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ja polecam szukać na OLX od ludzi przedłużających umowę - trochę taniej niż na allegro, bo nie ma marży ale zawsze trzeba odbierać osobiście. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts