Rafioninio 0 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Witam, chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można zakupić ten telefon ze strony producenta. Klikając normalnie buy pisze że wyprzedane, lecz zmieniając strone z pl na us mona kupić z tym że cena jest w $ no i nikt mi tego pewnie do polski nie przyśle ani nie przyśle mi z spolszczonym systemem . Ponoć istnieje jakaś możliwość na zaproszenia. Jeśli ktoś wie co i jak to nie pogardziłbym jakąś informacją. Ps: Niektórzy pamiętają że zastanowiałem się nad flagowcem samsunga ale po grubszym namyśle stwierdziłem że jednak obecnie cena jest trochę zbyt duża. Planuje przeczekać z 1+1 w mojej kieszeni do czasu aż reszta producentów wypuści flagowce a wten czas gdy szajsungi stanieją kupić wersję edge z większą ilością miejsca na dane niż 32GB. Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 (edytowane) Wersja 64gb czy 16gb? Jeśli wybierasz 16gb to zawsze będzie sold bo się skończył. A co do 64gb. Jeśli jest sold out to zaproszenie nic nie da. Musisz polować, bo jest dzienny limit na sprzedaż i potem się pojawia informacja sold out. Najlepiej wcześnie rano, po północy. Nie ma na to 100% sposobu, musisz polować. Nawiasem, język polski jest w każdej wersji. Edytowane 7 Lipca 2015 przez huckincharlie Cytuj Link to post Share on other sites
Rafioninio 0 Napisano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Myślę nad wersją 64gb choć biała wersja ni sie bardziej podoba ale jednak lepiej dołożyć te 150zl niż potem obudzić sie z ręką w nocniku. A istnieje możliwość przesyłki pobraniowej ponieważ nigdy ni płaciłem za pomocą paypala a konta bankowego nie mam ponieważ do pełnoletności brakuje 1,5 miesiąca. Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Wątpie, jednak konto bankowe możesz założyć już w wieku lat 13. Zresztą PayPal, to bezpieczna i sprawdzona usługa. Cytuj Link to post Share on other sites
Rafioninio 0 Napisano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 No ale mając konto bankowe zawsze musze coś na nim mieć. Będą pobierane opłaty za jego prowadzenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ja mam darmowe konto w mbanku i nie płacę nic za prowadzenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts