Skocz do zawartości

GoClever czy myPhone

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez dawid0032,

Recommended Posts

Siemka

Zastanawiam sie ktory telefon wybrac ... Mam dwóch kandydatów

GoClever Insignia 550I

myPhone Infinity 3G

Mój budżet jest ograniczony, a wynosi jedynie niecałe 700~800 złociszy

A widc ktory mi polecacie ...

Swego czasu zastanawialem się też na Insignia 530 Lte, ale ma gorszy procek od pozostalych ....

Edytowane przez szym99on

Siemka

Zastanawiam sie ktory telefon wybrac ... Mam dwóch kandydatów

GoClever Insignia 550I

myPhone Infinity 3G

Mój budżet jest ograniczony, a wynosi jedynie niecałe 700~800 złociszy

A widc ktory mi polecacie ...

Swego czasu zastanawialem się też na Insignia 530 Lte, ale ma gorszy procek od pozostalych ....

Nie polecam chińskich szmelców. Za takie pieniądze dostaniesz Xperie Z1 nówkę albo htc M7/szajsunga GS4.

Nie polecam chińskich szmelców. Za takie pieniądze dostaniesz Xperie Z1 nówkę albo htc M7/szajsunga GS4.

Myphone i Goclever to polskie firmy znawco. Myphone nie jest wcale takie złe ale w tej cenie są lepsze propozycje

Xperie Z1 to możesz kupić jakiś chińskie padło w dodatku refubrished. Z S4 i HTC jest ta sama sprawa. Nie orientujesz sie to nie gadaj głupot

Kurde .... 

Ogólnie to zależy mi na 2 GB pamięci RAM, dobrym aparacie i systemie ANDROID (windows nie wchodzi w grę) i zacząłem się zastanawiać czy nie wstrzymać sie jeszcze chwile dozbierać i kupic sobie samsunga S4 :/ Co myślicie  ?

• Rozwiązanie

G3. G2 też jest lepsza. Działają płynniej. Choć nie wiem jak S4 działa po tej aktualizacji bo sprzedałem go w piątek a w poniedziałek albo wtorek była aktualizacje no ale trudno.

Choć S4 miał jak dla mnie rewelacyjny ekran. Jestem fanem amoledów i przez to choć LG też ma fajne.