jerzuXXX 0 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Szukam phabletu do 500 zł. Wydaje mi się, że lepiej kupić coś sprawdzonego i używanego niż nowego, ale nieznanego i chińskiego (czyt. gównianie wykonanego) pochodzenia. Jeśli się mylę, poprawcie mnie. Nie mam właściwie wymagań. Ważne żeby przekątna ekranu to było + - 5,5" i chyba wolę Androida niż Windowsa. W tej chwili w moim prywatnym rankingu prym wiedzie Galaxy Note II, którego w dobrym stanie można zdobyć za około 500 zł. Jakieś inne propozycje? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Chińskie nie zawsze znaczy źle wykonane bo np Huawei są świetnie wykonane, OnePlus One też całkiem nieźle Note 2 to całkiem niezła opcja o ile nie najlepsza Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 MyPhone Luna to najlepszy wybór i z czystym sercem moge go polecic, ale ty "chiskich" nie chcesz. Zastanow sie nad ta luna ale jak nie to tak jak wyzej note 2. Cytuj Link to post Share on other sites
jerzuXXX 0 Napisano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ok. Trochę sie kajam. Chińskich użyłem w znaczeniu słabych, a nie koniecznie pochodzenia chińskiego (choć i tak wszystko wszyscy składają w Chinach) MyPhone Luna to najlepszy wybór i z czystym sercem moge go polecic Sprawdzę tego MyPhona. Długo go używasz? Nic złego się nie dzieje? Bateria trzyma na podobnym poziomie? Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 obejrz sobie recenzje luny na kanale Mobzilla youtube Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Luna to naprawdę dobry phablet, wart swojej ceny. Na początku wydawał mi się za duży, ale później się się przyzwyczaiłem. Jest sporo wideo recenzji, więc możesz przejrzeć i zobaczysz czy Cię interesuje Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Sprawdzę tego MyPhona. Długo go używasz? Nic złego się nie dzieje? Bateria trzyma na podobnym poziomie? Około roku.Nie miałem żadnych problemów, u mnie 2 dni na jedynym ładowaniu ciągnął a dość dużo korzystam ze smartfona. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts