Jozio 28 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 (edytowane) Hej, Zbliżają się wakacje, a że mam 3 stare smartfony - S mini, xperia x8 i xperia x8 mini - to chciałbym je wykorzystać jako kamerke internetową. Pytanie czy jest apliakcja ktora by pozwalała na tych smartfonach zainstalowanie aplikacji która by miała dostęp również z innego smartfona lub tabletu ? ( android kit kat i 4.2.2 ) Znalazłem Ip Webcam ale on łączy się tylko w sieci zamknietej. Nie widzę opcji streamingu i korzystania z innych smartfonów. Co najważniejsze chciałbym aby cała sieć streamingowa była jak najbardziej prywatna i dostępna tylko dla mnie/mojej żonki, nie chciałbym aby ktoś miał z zewnątrz do tego dostęp. Coś na zasadzie kamerki internetowej. Może ktoś bawił się już taką opcją streamingu ? Edytowane 5 Lipca 2015 przez Jozio Cytuj Link to post Share on other sites
luk4so 47 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Proszę http://bfy.tw/f4h Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 (edytowane) Dziękuję nie działa w wersji online Potrzebuje odpowiednika który tworzyłby to w chmurze coś na zasadzie NAS, nie interesuje mnie udostępnianie w SIECI ponieważ nie miałbym dostępu z 3 świata do routera z telefonu Jak to nie wypali to kupie 3 kamerki internetowe które działają w chmurze, ale fajnie by było bez inwestycji Edytowane 5 Lipca 2015 przez Jozio Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts