PatoloOgy 0 Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Witam tak jak w temacie chciałbym kupić telefon do 400 zł Nowy/Używany. Szukałem na necie ale jest dużo chinoli jak i są bardzo do siebie podobne pod względem specyfikacji. Myślałem nad My Phone S-Line 16gb. Moje Wymagania to: *8/16 gb pamięci *1 gb ram *4 rdzeniowy procesor( Ewentualnie 2 ale żeby dobrze śmigał ) *W miarę dobry głośnik *System- Android *Wejście na kartę SIM (Ewentualnie Micro SIM) *Wyświetlacz 4.1-4.7 *Noi aby był w miarę wytrzymały Z Góry dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
krupniok13 12 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Szukaj Galaxy S3 używanego Cytuj Link to post Share on other sites
PatoloOgy 0 Napisano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Dzięki wielkie Ale nie zbyt mi się podoba. Ale dziękuje za pomoc. Ktoś poleci jakiś telefon, albo czy opłaca się kupić tego S-Line.? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Motorola moto e albo g Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts