pazydajew 0 Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Witam proszę o poradę,bo nie wiem co mam zrobić Tydzień temu zakupiłem za 289 Eur na terenie Holandii telefon ''smartphone'' Acer Liquid Jade S Po mimo iż sprzedawca zapewniał,że bedzie Polski język ( menu) takiego nie ma. Dzwoniłem do supportu Acera ,ale 8 konsultantów nie umie rozwiązać tego problemu Jeden mówi ,że bedzie Polska nakładka Drugi mówi,że musze wysłać do producenta ( ale tylko na terenie Polski kosztuje to 160 pln ) Trzeci mówi ,że musze zmienić kod jezyka regionu w telefonie. Bardzo proszę o pomoc jak zrobić jezyk Polski w tym telefonie? Próbowałem aplikacjie morale oraz morale 2 ale nic nie pomaga Bede na prawdę wdzięczny za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Na twoim miejscu pobawiłbym się poniższymi rom-ami: http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-firmwares-roms-cwm-root-acer-mtk-t2945933 Cytuj Link to post Share on other sites
pazydajew 0 Napisano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 TAK DZiękuje Ci kolego ale ja nie potrafię tego zrobić zresztą odradzili mi to ponieważ moga być probley z qraszowaniem się tela jakieś inne propozycje ? Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Bez zmiany rom-u nie dodasz języka którego nie ma. Prawdopodobnie można wgrać sam język, ale przejdziesz bardziej skomplikowaną ścieżkę. Wgranie oryginalnego systemu, tyle tylko, że dla innego regionu nie powoduje crash-y. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts