Romek89 0 Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Siemka Chciałbym zakupić panel sterowania wentylatorami najlepszy byłby dla mnie Lamptron FC Touch. Niestety jest w Polsce praktycznie niedostępny... Wie ktoś gdzie w Polsce mógłbym kupić nowy taki panel? Albo polećcie coś dobrego bez pokręteł(obudowa Fractal Define R4) z zakresem regulacji od 0v gdyż zależy mi na wyłączeniu większości wentylatorów w początkowym etapie kiedy nie gram i mocne chłodzenie nie jest potrzebne. Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 http://www.angela.pl/p9193,phobya-touch-6-controller-5-25-czarny.html to jest praktycznie to samo co Lamptron. P.S. ja swojego kupowałem u Darmacza Cytuj Link to post Share on other sites
Cleaner_1980 267 Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 (edytowane) Możesz zerknąć też tutaj znajdziesz tam podobne pytanie. Edytowane 3 Lipca 2015 przez Cleaner_1980 Cytuj Link to post Share on other sites
Balrogos 207 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 (edytowane) A czemu pokretła nie pasują? Te dotykowe to taki pic na wode A ten sklej darmacz ma dosc niepochlebne opinie na internetach. Edytowane 7 Lipca 2015 przez Balrogos Cytuj Link to post Share on other sites
Etemity 1918 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Darmacz już nie istnieje. Cytuj Link to post Share on other sites
Balrogos 207 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Szto jeszcze lepiej Cytuj Link to post Share on other sites
Romek89 0 Napisano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 pokrętła odpadają bo obudowa ma klapkę z przodu i nie zamknę wtedy poza tym zależałoby mi na trybie manualnym a na mojej płycie głównej choć próbuje to nie umiem wyłączyć całkowicie wentylatorów Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts