yoxos 1 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 mój budżet : do 500 zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : sklepy internetowe nówka czy używka : nówka preferowany rozmiar wyświetlacza : nie gra roli preferowany system mobilny : nie gra roli do czego będę używać urządzenia : SMS, rozmowa, GPS moje najważniejsze wymagania : duże klawisze, GPS, MMS, bez dotyku Podbijam eksperci. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 (edytowane) Lumia 640/735/535 z WP. Moto E 2 gen, moto g lte, LG magna/spirit z Androida. woops, nie doczytałem że klasyczny. To nokia e52 tylko przychodzi mi do głowy.... Edytowane 5 Lipca 2015 przez Rica1 Cytuj Link to post Share on other sites
maxellxl 55 Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 nokia 515 ale jest bez GPS...ogolnie ciezko bedzie Ci dorwac sensowy klasyczny telefon...nowy rzecz jasna. Te wszystkie nokie e52 na allegro nówki to tak naprawde modele odnawiane. Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Hmmm... będzie ciężko z klasycznym, rozumiem, że to dla seniora w prawdziwym tego słowa znaczeniu, a nie mamy czy taty po 50-tce? Może coś z serii Simple Life od myPhone? Taki Halo 2 jest całkiem w porządku i kosztuje kilkadziesiąt złotych. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts