est_ars 20 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Chciałbym ostrzec przed telefonem, który kupiłem, żeby mi służył jako drugi - do celów służbowych i w razie awarii albo rozładowania smartfona. Mowa o modelu Nokia 220 Dual SIM. Kupiłem go bo skusiła mnie przystępna cena i możliwość zamontowania dwóch kart SIM.Po kilkunastu tygodniach użytkowania mogę śmiało stwierdzić, że to najgorszy telefon jaki kiedykolwiek wpadł w moje ręce. Całość zaprojektowano chyba z myślą o ostatecznym zniszczeniu znanej marki.Dla przykładu: wyciszam telefon a ten i tak dzwoni. Książka adresowa to najbardziej kuriozalny, absolutnie niefunkcjonalny potworek z jakim się w życiu spotkałem. A sposób w jaki dostajemy się do baterii wskazuje, iż całość projektował sztab sadystów (samo zuo), którzy całymi dniami zastanawiali się nad każdym detalem, starając się zaprojektować telefon i oprogramowanie w taki sposób, by odnaleźć to jedyne, unikatowe rozwiązanie, które będzie absolutnie najgorszym z możliwych. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts