theswierq 5 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witam użytkowników Mam problem z telefonem, a mianowicie z internetem. Telefon jest z T-Mobile ale bez simclocka bo mam go w Orange. Ostatnio Orange wypuściło promocję na neta to sobie kupiłem pakiet. I tu jest problem bo wg mi nie działa internet(transmisja danych) jak i mms. Czytałem w necie ale żadna konfiguracja nie pomogła, robiłem restart do fabrycznych ustawień i też nic. Poradźcie chłopcy i dziewczęta co zrobić, żeby uruchomić na nim neta i wysyłania/odbieranie mms. Pozdro! Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Wysłałeś sobie konfigurację telefonu poprzez wiadomość przez stronę Orange? Link to post Share on other sites
theswierq 5 Napisano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ogarnąłem błedem była źle podana konfiguracja, poszukałem dokładniej i znalazłem na stronce z Orange działającą Pozdrawiam, do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts