Skocz do zawartości

Karta graficzna do 250 zł

Recommended Posts

Ma być używana? Po pamięciach się kart nie kupuje :sciana:

Gigabyte GV-R557OC-1GI - z nowych nic lepszego

http://www.ram.net.pl/product_info.php? ... s_id=60559

Ja jednak polecę:

Gigabyte GV-R485-512H-B

http://www.saturion.pl/index.php/produc ... odukt.html

Uwierz mi - ta karta to prawdziwy kombajn do gier nawet teraz - przy rozdzielczościach 1680x1050 nie zatrzymasz jej :/

Jest tak jak napisał DANNY_79 i przedmówcy nie patrz na ilość pamięci, tylko na wydajność grafiki. W tej cenie powinieneś szukać Radeona HD4850, albo Geforce'a 9800GT, bo te karty mają porównywalną wydajność.

EDIT: Co do modeli to najlepiej coś co wcześniej podali koledzy: Radeona HD4850 od Gigabyte'a

Gość cyrix 133

Kolego cyrix, może jeszcze nie wszystko stracone. Weź ciężki młotek i uderz się porządnie w czerep. A nuż rozum wróci.

a co ty możesz wiedzieć? jesteś fanbojem radeonów i sam powinieneś się leczyć.

Na jakiej podstawie oskarżasz mnie o fanboystwo? Nie jestem fanboyem, kupuję zawsze to, co ma najlepsze cena/jakość. Twoje wypowiedzi są jak obrona desperata, który wie, że nie ma racji, ale głupio mu się do tego teraz przyznać. Jeśli nie potrafisz zgodzić się z zdaniem innych, to radzę Ci odłączyć kabel od neta, bo w jakąś depresję wpadniesz. Zresztą fakt, co ja się będę kłócić...

Na jakiej podstawie oskarżasz mnie o fanboystwo? Nie jestem fanboyem, kupuję zawsze to, co ma najlepsze cena/jakość. Twoje wypowiedzi są jak obrona desperata, który wie, że nie ma racji, ale głupio mu się do tego teraz przyznać. Jeśli nie potrafisz zgodzić się z zdaniem innych, to radzę Ci odłączyć kabel od neta, bo w jakąś depresję wpadniesz. Zresztą fakt, co ja się będę kłócić...

Bądź mądrzejszy i przestań mu się odgryzać, bo zaspami cały temat i po co nam to?

@robo32 dobre karty - mój faworyt to ten Radeon 4850 ;)

Głośne chłodzenie ale karta wydajna jak za ta kwotę, przy okazji masz 1GB pamięci co w praktyce nie wpłynie na wydajność względem 512MB ale zawsze będzie łatwiej odsprzedać bo ludzie tylko na to zwracają uwagę, a nie słusznie. Co do samego sprzedającego jakoś nie budzi mojego 100% zaufania, niby wszystkie komentarze pozytywne ale długo nic nie sprzedawał a tu nagle te 50 kart. Zawsze można porozmawiać ze sprzedającym przez telefon.