warmetao 0 Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Witam Wszystkich forumowiczów. Mam mały problem i proszę o podpowiedż. W serwisie mymienili mi panel dotykowy w smartfonie ZOPO 820 i po wymianie okazało się że panel ten działa nie stabilnie i uznali że jest wadliwy. Faktycznie dotyk działa jak chce, poprawnym stwierdzeniem by było że raczej nie działa. Podpiąłem myszkę do smartfona i myszką mogę zrobić wszystko. Stary dotyk był popękany ale działał poprwanie a ten nowy niebardzo. Pod palcem świruje a pod myszą śmiga jak ta lala. Czy ktoś może mi podpowiedzieć czy faktycznie panel uszkodzony ? czy w serwisie coś zrobili nie tak ? Pozdrawiam Mirek Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Brzmi jak "oryginalny", turecki panel. Jakiś tani zamiennik. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts