Deusjarek 449 Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Czy da się zainstalować sterowniki do sony xperia L na Windows XP professional wersja 2002 dodatek service pack 2,jeśli na pc nie mam internetu? Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Pobierz flashtool. Po zainstalowaniu wejdź w folder docelowy i gdzieś tam będzie paczka ze sterownikami. Naturalnie, można również poszukać w Google samej paczki. Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jak wyżej a jak to nie zadziała to PC Companion. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Chodziło mi o sterowniki MTP do sony xperia L,wiem że nie napisałem o co dokładnie mi chodzi.Gdy podłączam moją L to w Windowsie wyskakuje że urządzenie nie będzie poprawnie działało,wiadomo jak nie mam sterowników,problem w tym że na komputerze nie mam internetu bo tak to bym ściągnął te sterowniki na kompa,ale wiem że można te stery zainstalować z dysku to mógłbym pobrać je na smartfona a potem na kompa bo pamięć masowa nie potrzebuje sterów i działa a pamięć wewnętrzna nie bo chciałbym przesłać sobie pliki z pamięci wewnętrznej na kompa. Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 http://forum.xda-developers.com/xperia-l/help/solved-xperia-l-drivers-adb-problems-t2493042 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts