PrzemasK 1 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam. Mam takie pytanie, ponieważ konkurs MOH na zdjęcie związane z grą został już rozstrzygnięty jakiś czas temu i podana była informacja, że redakcja skontaktuje się mailowo w najbliższym czasie(więc ciężko określić jaki to jest ten najbliższy czas). I stąd moje pytanie, czy maile były już wysyłane i do mnie nie dotarł/przypadkowo usunąłem? Czy może ten najbliższy czas jeszcze nie nadszedł? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Spirit 3 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 No z tego co widzę nie wygrałeś, więc nikt się z Tobą nie skontaktuje. Redakcja, z tego co widziałem, zawsze wysyła maile w dniu opublikowania wyników. Pozdro. Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Jak to nie? Jest podane "Oto lista zwycięzców wraz nadesłanymi przez nich fotkami:" i niżej jest wysłane przeze mnie zdjęcie. Więc? Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Dziwne - użytkowników 4, a zdjęć jest 5 Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 bo tylko trzeba było wysłać zdjęcie na maila, a formularza się nie wypełniało. Chociaż ja wysłałem, bo pustego nie szło i z ciekawości zrobiłem spację i się wysłało Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 W soboty, niedziele i święta redakcja nie pracuje więc pewnie jutro dostaniesz emaila. Jak nie dostaniesz to napisz do niej poprzez formularz kontaktowy: http://www.benchmark.pl/kontakt.html Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 W dniu dzisiejszym dostałem maila od redakcji bez konieczności kontaktowania się z nimi. Tak więc temat można zamknąć Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts