Krystian Sebastian Suszyński 0 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Witam, niedawno zacząłem swoją przygodę z czytaniem książek, papierowych wersji nie noszę ze sobą więc postanowiłem zainwestować w czytnik ebook. Potrzebny mi czytnik bez zbędnych bajerów jak przegladarki www,zdjec,email itp po prostu tylko i wyłącznie do czytania. Jaki jesteście w stanie polecić do 300zl? Cytuj Link to post Share on other sites
sando 1 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Ja standardowo polecam kindle. Na allegro bez problemu znajdziesz touch 2014 (albo kindle 7 touch, różnie to opisują). Pół roku temu tam kupiłem dokładnie ten model, płaciłem jakoś 290-310 zł razem z wysyłką i etui. Kindle śmiga, nie zawiesza się, banalne wgrywanie książek, dobre słowniki (domyślnie brak polskiego, ale są legalne i darmowe ang-pol które po prostu kopiujesz na urządzenie). Serwis amazon podobno legendarny- choć nie miałem okazji korzystać (i obym nie musiał ) Cytuj Link to post Share on other sites
salvatorre 0 Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Ja polecam Pocketbooka Basic Touch 2 Cytuj Link to post Share on other sites
agness33 0 Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Osobiście mam Cybooka Muse Light. Bez bajerów, dobra cena. Polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
floox 0 Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Kindle Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts