fajfer2 2 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Witam chciałbym zamówić klawiaturę i myszkę z tego linku: http://allegro.pl/podswietlana-klawiatura-myszka-nemesis-kane-pro-i5394169417.html Moje pytanie jest takie czy myszke można ustawić na 400dpi,jaką ona ma długosć(od kciuka do placa wskazującego nie mogłem tego znaleść)i czy po dłuższym graniu nie będzie mnie bolała reka,Czy dobrze sie ślizga i czy nadaje do gry typu cs go Edytowane 24 Czerwca 2015 przez fajfer2 Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel86 1 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 1.Nie można, przecież masz napisane jakie tryby obsługuje 2.Najłatwiej się zapytać sprzedawcy 3.To zależy 4.Pewnie nie 5.Prawdopodobnie nie Cytuj Link to post Share on other sites
dvbbs 15 Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Zestawy to raczej badziew w tej cenie. myszki A4TECH z serii Bloody mają sterownik w którym ustawiasz sobie ile chcesz mieć (skala co 100cpi) - nie wiem czy wszystkie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts