Skocz do zawartości

Smartfon do 1000 zł, pomocy !!! Sony z1 compact wybór

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez bartoszek89,

Recommended Posts

z1c nie robi szału jeśli chodzi o zdjęcia.

Ty tak na serio? Ten sensor jest jednym z najlepszych na rynku. A to, że ktoś nie potrafi wykorzystać jego zalety to i zdjęcia wyjdą złe: Miej lustrzankę i rób zdjęcia na auto. Trzeba nie mieć mózgu żeby takie rzeczy robić i mówić że seria Z1 robi słabe zdjęcia. Miałem Z1 półtora roku i nie widziałem przez ten czas lepszego telefonu do zdjęć z Androidem. Sporo osób było pod wrażeniem zdjęć wykonanych tym telefonem - trzeba umieć się obchodzić takim sprzętem, nie jest on dla wszystkich.

To popatrz na różnicę aparatów w Z1 i Z1c bo głupoty straszne wypisujesz :

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=5596&idPhone2=5753

To te same sensory więc jakie głupoty? O.o Te zdjęcia nie są wykonane w tych samych warunkach bo powinny być takie same a nie są(być może to też inny soft co Sony potem poprawiło)

:rotfl:  

A kilka ich było.

No nie bardzo: 

https://plus.google.com/u/0/photos/109943559950385711531/albums/6156240463222618225- ktoś się profesjonalnie zajmuje fotografią i używa do tego Z1c - TO NIEMOŻLIWE BO BYŁO TYLE LEPSZYCH TELEFONÓW! NO JAK TO TAK MOŻNA!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2645499

... :facepalm:

Rica ma rację , głupoty gadasz. A zdjęcia z linku, który zamieściłeś są niesamowicie wątpliwej jakości.

To przykład jeden z wielu. Na XDA masz więcej zdjęć pełnej jakości. Z resztą. Kogo ja chcę przekonać... Telefon miałem, korzystałem - aparat świetny. Porównywałem do S4 kolegi(też miał Z1) i sam stwierdził że wszystko fajnie ale Z1 ma aparat lepszy.

Mój Galaxy S4 robi o niebo lepsze zdjęcia. 

Pics or didn't happen. Daj porównanie Z1/Z1C vs S4 - te same warunki, te same zdjęcia.

Przestań bronić tak zawzięcie tego aparatu i trochę poczytaj bo to jest już w tym momencie żałosne.

Ile można czytać? Aż oczy bolą od tego tekstu...  :facepalm:  I ja nic nie bronię bo nie muszę. Kto zna telefony ten wie co ma wybrać. Kto nie wie to wybierze to, co mu inni polecą - proste a jakie logiczne. Ktoś coś powie i tak ma być - inne zdanie nie ma racji bytu w tym dziale bo ja tu jestem panem a jak coś nie pasuję to wyjdź i nie wracaj!

Edytowane przez Invar

Żeby tylko, zwykły fanboy Sony. W innym temacie twierdził że z3c jest lepszy od Galaxy S6 :D  

Nic takiego nie powiedziałem. Trollować i obgadywać to ty sobie możesz kolegów a nie na forum. Podałem rozsądną opcję za rozsądną cenę, nie ma sensu płacić za Szajsunga ponad 2 tysiące. Co za ludzie...

Szajsunga
Tylko się pogrążasz 

Podałem rozsądną opcję za rozsądną cenę
 Autor tamtego tematu nie pytał o najtańszą opcje tylko najlepszą, cytuje "z3c pozostanie lepszy wyborem niż s6" 

Nic takiego nie powiedziałem
 Wcale.

Trollować i obgadywać to ty sobie możesz kolegów a nie na forum
Ja nie trolluje ani nikogo nie obgaduje. Stwierdzam fakty. Jesteś tylko fanboyem i tyle.