Skocz do zawartości

Smartfon (wydajność) 700zł +/- 150zł

Recommended Posts

Witam, poszukuję bardzo dobrej maszyny do grania. Obecnie mam (miałem) Samsunga galaxy trend plus, to jest masakra jakaś … Szukam czegoś co będzie dobrze się spisywało z mocnymi grami,i przede wszystkim będzie płynnie działał. Mój budżet to 750 zł mogę dorzucić 150 zł jak telefon będzie dobry. Raczej wolę żeby był nowy i koniecznie miał androida. Telefon za rok będę zmieniał na coś lepszego bo naradzie mam slaby budżet (nie wiem może wygram w totka ) Ten mój Trend plus dziś był testowany jak lata przez okno i niestety tu też mnie zawiódł, Chciałbym kupić coś do końca tygodnia  :D  Aparat to ostanie rzecz na jaką zwracam uwagę, bateria ważne żeby 1 dzień trzymała.

A coś  nowego w tej kategorii cenowej ? Mogą być tak do 900 zł ale to maks. Nie musi chodzić perfekcyjni, ale żeby można było w coś tam zagrać. Oczywiście rozważę używanego lg g2 ale nie lubię kupować używek. Tak jak wspominałem telefon mi potrzeby tak na rok bo później kupię coś lepszego.

W tej cenie nówki to G3s, Moto G 2 generacji albo Zenfone 5 ale podzespołami BARDZO odstają od G2 a za tym idzie wydajność i płynność w grach. Między tymi 3 i G2 jest przepaść

Jak na rok to G2 z roczną gwarancją w stanie idealnym do 850 powinieneś znaleźć bez problemu

• Popieram 2

Lg g2 nie ma slotu an kartę pamięci ?  jednak muszę wrócić do ceny 750 - 800. Nie mogę wydać na telefon zbyt dużo bo mam teraz mocno okrojony budżet. :(

z tych co podałeś interesuje mnie Moto G 2, Zenfone 5, zenfona 5 widziałem dziś w sklepie i spodobał mi się wizualnie, nie znam się na tych podzespołach i nie wiem czego mogę się po nim spodziewać. Który lepiej sobie będzie radził w grach i płynniej będzie działał?

Okej, dzięki za szybie odpowiedzi i za poświęcenie mi czasu :) Jeszcze zobaczę na allegro te Lg g2, ale jak on niema slotu na kartę pamięci to trochę lipa bo ja mam 32 gb kartę, i dużo rzeczy na niej mam :/  Zenfone 5 podoba mi się bardziej od tego lg g2 z wyglądu  :D  ale lg g2 jest dużo lepsza z tego co piszecie.

.

Będąc na Twoim miejscu zrobiłbym jedną z dwóch rzeczy:

-Jeżeli rzeczywiście telefon ma być tylko na rok, kupiłbym LG Spirit.

-Dołożyłbym do czegoś z Snapdragon-em 615, lub do Xperii Z1 Compact.

Oczywiście, zakładając, że telefon musi być nowy i wyposażony w czytnik kart.