fUKS5662 0 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Witam mam problem z monitorami Podłączyłem dwa monitory i kiedy na jednym(głównym) gram w cs-a a na drugim mam otworzoną przeglądarkę to kiedy kliknę coś w przeglądarce to cs się minimalizuje Proszę o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Armatorix 29 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Zmień w ustawieniach z trybu pełnoekranowego na okienkowy Cytuj Link to post Share on other sites
fUKS5662 0 Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 A innego wyjścia nie ma bo źe się gra na trybie okienkowym Cytuj Link to post Share on other sites
Armatorix 29 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 No albo window mode, albo borderless window mode, wtedy będziesz miał bez ramki, tylko nie wiem czy w cs'ie jest ta druga opcja. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts