Zalicas 0 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Witam, Wczoraj po dogłębnym czyszczeniu kompa i podłączeniu na nowo karta przestała działać. Nie wyświetla w ogóle obrazu, system również nie startuje. Z kolei na zintegrowanej grafice wszystko działa jak należy. I tu moje pytanie. Czy możliwe żeby karta tak sama z siebie nagle padła? Czy może ze złączem PCI-E coś jest nie tak? Model karty to Radeon HD 6670. Cytuj Link to post Share on other sites
shandala 2 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 wszystko dociska? wszystko podpięte? mi po czyszczeniu karta prawie wyleciala ze slotu, sprawdz czy wszystko sztywno siedzi, a wiatrak sie kreci? Cytuj Link to post Share on other sites
Zalicas 0 Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 No właśnie o to chodzi, że wszystko wpięte jak trzeba, chłodzenie działa, a obrazu nie ma ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
KaczoRX13 1 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 jeżeli masz możliwość sprawdź kartę w drugim slocie PCIE lub u znajomego możliwe że to coś ze slotem- miałem tak samo, karta u mnie nie działała a u kolegi tak, potem okazało się, że karta nadzwyczaj w świecie nie lubiła pierwszego slotu, w drugim działała. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts