rekkek 2 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 -Zastosowanie komputera : a) projektowania i wykonywania lokalnej sieci komputerowejb) administrowania sieciowymi systemami operacyjnymic) projektowania baz danych i administrowania bazamid) konfigurowania urządzeń sieciowych, serwerów, routerówe) tworzenia i administrowania stronami WWWf) tworzenia desktopowych i webowych aplikacji internetowychg) administrowania stronami i aplikacjami internetowymih) projektowania grafiki komputerowej +GRY-Maksymalna kwota : jak najtaniej, lecz aby wszystko działało przyzwoicie (oczywiście z zdrowym rozsądkiem czyli nie komputer za 1000 zł i nie za 4000 zł)-Których części potrzebuję : Cała buda + monitor (jak najtańszy) -Czy będę podkręcać sprzęt? : Nie-Rozdzielczość mojego monitora i model: brak-Specjalne wymagania : możliwość kupienia na raty -Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : brak-Własna propozycja zestawu : brak -Inne : Czy na przełomie wakacji będzie możliwość kupienia zestawu taniej? (promocje, spadki cen itd) Czy lepiej poczekać jeszcze chwile na złożenie komputera? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie plmnb 4 Napisano 21 Czerwca 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) http://www.morele.net/inventory/info/XBt3Aw/ -Fajny zestawik. Mój kumpel kupił go i jest mega zadowolonny @down , przeczytałem drugi raz i poprawiłem Edytowane 21 Czerwca 2015 przez plmnb Cytuj Link to post Share on other sites
kajsks 35 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 @up Kolega chyba nie umie czytać. Cytuj Link to post Share on other sites
rekkek 2 Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 http://www.morele.net/inventory/info/XBt3Aw/ -Fajny zestawik. Mój kumpel kupił go i jest mega zadowolonny @down , przeczytałem drugi raz i poprawiłem To najlepszy możliwy zestaw w tej cenie? Cytuj Link to post Share on other sites
alladen 19 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 To najlepszy możliwy zestaw w tej cenie? Nie. Lepiej doiwestować np. do r9 280x (wydajniejsza od gtx960 ) oraz obudowę np. Zalman z3. Reszta jest ok. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jak wielki nacisk kładziesz tutaj na gry. Jakie tytuły dokładnie Cię interesują ? Pomyślałbym tutaj o bardziej komfortowym zestawie do pracy wraz z dyskiem SSD oraz może z monitorem 16:10. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts