Gruby4D 0 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Witam, planuję zakup takiego oto komputera:-zasilacz Thermaltake 530W modularny-Intel core i5 4690k -Msi z97 gaming 3-Crucial ballistix 2x4gb -WD blue 1tb-MSI Radeon R9 270-SilentiumPC Grandis XE1236Czy mógłby mi ktoś polecić dobrą obudowę? Pozostaje mi ok 400 zł, ale nie chcę obudowy z wyciszeniem i niepotrzebnymi bajerami, chcę żeby po prostu była porządna. Mam jeszcze jedno pytanie, czy ram, który podałem nie jest za wysoki dla tego chłodzenia? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Link to post Share on other sites
KomaNdoRamBoo 287 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Słaba karta jak na taki zestaw. Z obudów zobacz phanteks enthoo pro Cytuj Link to post Share on other sites
Gruby4D 0 Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Kolego, nie pytałem o kartę, jest chwilowa, zapytałem o obudowę i czy ten ram zmieści się pod podany cooler, obudowa którą podałeś jest trochę za droga, nie ma tańszej opcji? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie karaskiew 7 Napisano 20 Czerwca 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Zalman z3 wez a reszte dołóż do lepszej karciochy, patrząc na videotesty grandisa powinien sie zmieścić ram. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gruby4D 0 Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Dobra, zmiana planów, uda się zdobyć gtx 970 Jak ram się mieści to git, dziękuję za pomoc, jeszce posprawdzam dla pewności. Temat zakończony. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts