rzycufka 0 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Witam forumowiczów Zwracam się do was z ogromną prośbą po wielu latach nastał czas abym wymienił już moją mocno zużytą Nokie E52, przez czas jej posiadania raczej nie interesowałem się ani nie śledziłem zbytnio rynku z telefonami/smartfonami i teraz mam gigantyczny problem z wyborem jakiegoś sensownego urządzenia i tu pojawia się moja prośba. Dokonałem drobnej selekcji (jako że jestem ograniczony do kilku modeli ponieważ przedłużam umowę u operatora) i wybrałem następujące modele: Huawei Ascend G620s Sony Xperia E4g LG Spirit 4G LTE Prosiłbym o jakieś porady/sugestie ze strony osób obeznanych w temacie który model byłby jakimś najsensowniejszym wyborem wraz z krótką adnotacją dlaczego według niego właśnie ten model. Będę wdzięczny za każdą pomoc. zapomniałem dodać, telefon ma służyć do zwykłych codziennych czynności, ewentualnie jakieś okolicznościowe gierki gdzieś w podróży Edytowane 20 Czerwca 2015 przez rzycufka Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Generalnie nic ciekawego ale ja bym się skłaniał w kierunku e4g/m2 wybierz który ci się bardziej podoba Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Hauwei z podanych jest najlepszy, Nie posiada niestety Gorilla Glass. Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Tylko Android ? Zastanów się też nad Lumią 735 lub Lumią 640. Bardzo dobre aparaty, szkło GG3, szybkie, płynne, L735 ma Ładowanie Bezprzewodowe i świetny ekran. Zaś L740 ma dlugi czas pracy. Cytuj Link to post Share on other sites
rzycufka 0 Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Tylko Android ? Zastanów się też nad Lumią 735 lub Lumią 640. Bardzo dobre aparaty, szkło GG3, szybkie, płynne, L735 ma Ładowanie Bezprzewodowe i świetny ekran. Zaś L740 ma dlugi czas pracy. Rozważałem opcje z WP ale z tego co czytałem są "dość ograniczone", android jest bardziej funkcjonalny dlatego też skupiłem się na tym systemie, co prawda telefon nie ma mi służyć do nie wiem jakich tam cudów ale wyszedłem z założenia że może z czasem będę chciał go trochę "rozbudować" a android w tym zakresie daje większe pole manewru niż WP Cytuj Link to post Share on other sites
gonsior666 11 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Ze swojej strony mogę Ci powiedzieć że e4 jest wolny i taki plasti:p Polecam xperia l . Dość szybka , nie droga i dobrze wykonana. Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Polecam xperia l L jest gorszy niż każdy z podanych... Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Spirit 4G. Dobry ekran, funkcjonalna nakładka, przyzwoity aparat, Gorilla Glass, Android 5, smukła obudowa. Cytuj Link to post Share on other sites
rzycufka 0 Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Właśnie w tego Spirita 4G celowałem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts