piccardo 0 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Witajcie poszukuję smartfona, obecnie posiadam samsunga galaxy s3 (jestem szalenie nie zadowolony po 3 latach użytkowania). Smartfon musi posiadać: - wejście karty SD - głośniki z przodu - jasny ekran 5* - 5,2* - ekran max FHD (większe zabijają beterię) - czas pracy im dłuższy tym lepszy - dobry aparat, nie wystający (cudów nie oczekuję ani 4k mnie nie interesuje) - android (najlepiej gdyby było przewidywane wsparcie, coś czego samsung nie robi) - nie tnąca się nakładka, płynność w przeglądaniu internetu - przechodzeniu z przeglądarki w aplikacje itp. Cena max 1600-1800zł. Z góry dziękuję za pomoc (obecny faworyt sony xperia Z3) Edytowane 20 Czerwca 2015 przez piccardo Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Głośniki z przodu? Tylko HTC przychodzi mi do głowy. Jednak mając do wyboru M8, lub Z3, wybrałbym Z3. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts