mare666 0 Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, Przekopałem się przez kilkadziesiąt stron i niestety nie mogę znaleźć rozwiązania dla siebie. Potrzebuję słuchawki bezprzewodowe z mikrofonem (wbudowanym), które jednak nie będą aż tak drogie i będą współpracowały z telefonem (bluetooth). Problem jest w tym, że nie chcę słuchawek dousznych ( są dla mnie niewygodne i nie mogę się przyzwyczić) a potrzebuje ich głównie do telefonu i pracy albo słuchania muzyki idąc 30 min do pracy. Początkowo kupowałem śmieci po 12-30 pln (najzwyklejsze słuchawki przewodowe) ale rozwaliłem ich już z 6 sztuk w 2 miesiące(niechcący wyrywając słuchawkę podczas na przykład wiązania buta ), więc nie jest to opcja. Zdecydowałem się na rozwiązanie bezprzewodowe (bo przewodowe już znam i mam sennheisera z cudowną czystością dźwięku ale nie chcę ich rozwalić). Widzałem słuchawy BOSE ale nie wiem czy mają mikrofon(cena około 1000 pln) Sumując wszystko potrzebuję słuchawek: - Bezprzewodowych (bluetooth współpracujący z telefonem + możliwie nadajnik do PC ale nie jest to konieczne) - Nausznych lub wokółusznych - Z akumulatorem a nie bateriami (widziałem kilka rodzynków drogich na baterie) - Do 700 - 800 stów - I najważniejsze bardzo dobą jakość dźwięku! To akurat żart (wiem z czym się wiąże słuchanie muzyki na bezprzewodowych). A tak serio to żeby miał w miarę dźwięk (nie będzie chyba gorszy od tego ze słuchawek po 2 dychy). - Nie JBL bo ich design bardzo mi się nie podoba ( trochę estetyki też się przyda) - Design nie jest najważniejszy, wazne też żeby były dość wygodne ( sennheiser trochę uciska) Znalezienie słuchawek takich jak napisałem nie jest łatwe ale liczę na głos rozsądku z tego forum co ewentualnie wybrać czyli na przykład "po co ci design skoro masz dźwięk" Czekam na info i z góry dzięki Edytowane 18 Czerwca 2015 przez mare666 Cytuj Link to post Share on other sites
Ernestynian 3 Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Żaden ze mnie ekspert, ale wydaje mi się że Pendulum Stance S1+ bardzo dobrze wpisują się w twoje wymagania. Cena około 200$, wyjątkowy design, akumulator + bateria + kabel, bezprzewodowe, ale mogą grać po kablu, wygoda (zakładając, że nie masz zbyt dużej głowy). Nie miałem ich w ręku ale z kilku recenzji jednoznacznie wynika bardzo dobra jakość dźwięku jak na tą cenę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mare666 0 Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Żaden ze mnie ekspert, ale wydaje mi się że Pendulum Stance S1+ bardzo dobrze wpisują się w twoje wymagania. Cena około 200$, wyjątkowy design, akumulator + bateria + kabel, bezprzewodowe, ale mogą grać po kablu, wygoda (zakładając, że nie masz zbyt dużej głowy). Nie miałem ich w ręku ale z kilku recenzji jednoznacznie wynika bardzo dobra jakość dźwięku jak na tą cenę. Super To jeszcze jedno pytanie. Da się to gdzieś w Warszawie dostać? Czy trzeba zamawiać? Cytuj Link to post Share on other sites
Ernestynian 3 Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Firma jest bardzo słabo zakorzeniona na naszym rynku, z tego co widziałem to tylko Amazon. Oczywiście poczekałbym z zakupem na opinie innych użytkowników Cytuj Link to post Share on other sites
mare666 0 Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Firma jest bardzo słabo zakorzeniona na naszym rynku, z tego co widziałem to tylko Amazon. Oczywiście poczekałbym z zakupem na opinie innych użytkowników Tak też zrobię Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts