Dervit123 0 Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Witam , mam do dyspozycji 2000 zł i zamierzam kupić NVIDIA Shield Tablet . Bardzo lubie grac w gry ale słyszałem że na NVIDIA shield Tablet nie ma dużo gier tzn jest dużo ale trzeba się jakoś połączyć z komputerem ale nie wiem jak to działa ... Czy mógłby mi ktoś to wytłumaczyć ? Cytuj Link to post Share on other sites
Ciel0k 1 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Na Shieldzie możesz grać we wszystko ze Sklepu Play, do tego są do dyspozycji gry w Nvidia Tegra Zone (np Borderlands), więc powinno być ich więcej niż dla przeciętnych androidowych tabów. Połączenie, o którym mówisz to strumieniowanie gier po WiFi z komputera, na którym masz kartę GeForce GTX 600 lub nowszą (z serii 600 nie wszystkie modele niestety są obsługiwane), czyli gra jest odpalona na komputerze, a tablet stanowi kontroler i ekran, na którym gra będzie wyświetlana. To tak po krótce Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts