happysc 138 Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 witam, jako mam możliwość odkupienia od firmy w której pracuję za bezcen (firma zamówiła nowe) mam pytanie: jak chodzą gry na takim sprzęcie i5 3,4GHz, GTX775m, 8GB Ram, 512GB SSD jedynie co to zainstalowałem w pracy Diablo 3 i jestem pod wrażeniem, granie w rozdzielczości 2560x1440 naprawdę jest fajnie, płynnie itd ale czy jeśli posiadam konto steam na nim gry: GTA V, Batman AO, CoJ Gunslinger mogę jakoś je odpalić na takim sprzęcie? za bardzo nie wiem czy steam działa na OS X bo jeśli nie to porzucę ten pomysł bo nie chcę mieć sprzętu za 4k na którym pogram tylko w D3, bo kupować tych samych gier po raz kolejny też za bardzo nie mam zamiaru. Link to post Share on other sites
angelus01 69 Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 poszukaj sobie info m.in o bootcamp. generalnie na macu możesz normalnie zainstalować windowsa - co wiąże się z zabawami ale coś za coś Link to post Share on other sites
EnZo78918 1 Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Ogólnie Steam jest na OS X. Tu masz listę gier działających na MAC http://store.steampowered.com/search/?os=mac A tu masz GTA V na iMAC gameplay'e: Tak więc myślę że FHD pograsz na wysokich może w GTA V. Link to post Share on other sites
happysc 138 Napisano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 no i niestety przejrzałem listę gier obsługujących imac'a ze steam i tego w co gram nie ma, więc nie widzę sensu zakupu. temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts