Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lumia 735 ma lepszy aparat i ekran :) 

nowego LG G2 w sklepie za 800 zł - nie kupimy, Lumię 735 spokojnie.

LG G2 jest bardzo fajny, za 800 zł spokojnie go kupisz używanego. Jak chcesz cos nowego to L735 będzie dobra, ekran rewelacja, aparaty też są świetne. Do tego ładowanie Bezprzewodowe i obsluga Kart Pamięci do 128 GB.

W LG G2 mamy 16 GB Pamięci i brak slotu na karty pamięci, wersje z 32 GB nie sa w Polsce serwisowane i nie mamy na nie gwarancji.

Jeśli chcesz coś nowego na Androidzie to LG G3s jest spokojnie do lupienia nowy, w sklepie za 800 zł.

Autor nie napisał czy chce nowego.

G2 opisałeś tak jakby to jakiś shit był porównując go do 735.

Po przeczytaniu i zobaczeniu wielu recenzji, Aparatu w 735 aż tak nie chwalą jak Ty to robisz. Jest ok i nic więcej. Sam oglądałem i też du*y nie urywa. A przedniego się prawie nie używa

I Lumii 735 w sklepie nie kupisz jeśli już Jesteś taki dokładny. Tylko 730 są dostępne w sklepach a 735 tylko u operatorów.

Co do ekranu to nie każdy lubi takie kolory więc że ekran lepszy to Twoja osobista opinia i ja bym się pod nią nie podpisał.

Ładowania bezprzewodowego może będzie używało z 2 może 3% użytkowników bo im jest szkoda kasy na podstawke i uważają to za bez sensu więc też średnio na plus no ale lepszych argumentów nie ma. Jakby w zestawie była taka podstawka to by była inna sprawa

Jedyny wielki plus to wejście na kartę sd ale jak ktoś nie nawali multum aplikacji jak np ja to te 10,5gb starczy

Na wielki plus G2 to bateria gdzie 735 nie może sie równać

I wolałbym używanego G2 niż nowego G3s. Deklasuje go w każdej kategorii

• Popieram 1

GDZIE napisałem że shit ? Proszę zacytuj mi.

Napisałem, ze ekran w L735 jest lepszy - bo to prawda, aparaty sa lepsze - i to tez jest prawda. Napisalem, ze za 800 zł nowego G2 nie kupimy - i to tez jest prawda. Napisałem że to fajny telefon - to tez jest prawda :) Napisałem że G2 nie ma slotu na karty i to tez jest prawda.

Napisałem że wersje z 32 GB pamięci nie sa serwisowane i nie podlegają gwarancji w Polsce - i to też jest prawda. Napisąlem też, że z nowych za 800 zł mozna kupić LG G3s - i to też jest prawda.

Gdzie jest coś o tym shicie ? 

Acha - jak ktos na PIERWSZYM miejscu wymienia ROBIENIE ZDJĘĆ - to w domyśle robi ich DUŻO - czyli potrzenuje dobrego aparatu oraz DUŻEJ pamięci - a LG G2, z Gwarancją w Polsce a - takie nalezy polecać - ma tylko 16 GB. Robiąc dużo zdjęć błyskawicznie zapchamy pamięc. Tu przewaga Lumii 735 jest bardzo duża - ma slot na Karty Pamięci.

Edytowane przez Ravir
  • Popieram 1