WhiteGhostPL 2 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Witam, od tygodnia powaznie zastanawiam sie nad zrobieniem jailbrake. Moj telefon to iPhone 5s 32gb, a pozostalo mi tylko 2 miesiace gwarancji. Na iPhone 4 mialem juz jailbrake i bylem zadowolony, lecz teraz troche sie tego obawiam, czytalem, ze nie warto jest juz robic jailbrake bo wielle w IOS sie juz zmienilo(na lepsze) i jailbrake jest zbedny. Czytalem tez rowniez, ze jak cos, to nie da sie usunac JailBrake. Co wy o tym myslicie? Najbardziej boje sie tego, ze nie da sie go usunac. Cytuj Link to post Share on other sites
angelus01 69 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Bezedura. zawsze w każdej chwili możesz usunąć JB przywracając system przez DFU. pytanie jeszcze jest takie jaką masz wersję iOS, bo do 8.3 nie ma jeszcze JB. sam iOS zmienia się i dodają różne rzeczy, inne zabierają - kto co potrzebuje i czego oczekuje. ja osobiście nie posiadam JB a w swojej historii miałem go może z 2-3tyg. może i znalazłbym parę przydatnych modyfikacji, ale tamten jb co miałem był jakiś niestabilny i coś mi się tel wieszał(albo ja coś takiego zainstalowałem - nie wnikam) Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 2 miesiące gwarancji? Masz na myśli 2 miesiące do 12, czy do 24? Cytuj Link to post Share on other sites
WhiteGhostPL 2 Napisano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Mam IOS 8.3, nie da sie cofnac do 8.2 ? Do 21.08.2015 pozostala mi gwarancja Cytuj Link to post Share on other sites
angelus01 69 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 nie, Apple przestało podpisywać ten system i już nie ma opcji żeby go wgrać. pozostaje Ci albo czekać na JB na 8.3 choć jest to mało prawdopodobne ze względu że zaraz ma zostać wydany 8.4 i raczej nie ujawnią źródeł jakich użyją do złamania systemu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts