Skocz do zawartości

Recommended Posts

§  Budżet: 200-250

§  Jakiej myszki obecnie używasz: A4tech Oscar x748 Extra Fire

§  Jaką masz obecnie podkładkę: X7-500MP

§  Z jakich wartości DPI korzystasz: Nie wiem - nie mam sterowników do myszki (raczej niskie)

§  Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: ok 35

§  W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): CS

§  Ile przycisków używasz w myszce: 3

§  Chwyt: Palm

§  Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2

§  Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: 15,5

§  Dlaczego chcesz zmienić mysz: Czas na coś nowego z lepszą precyzją

§  Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Lekka z dobrych materiałów. Nie potrzebuję wodotrysków.

Generalnie chciałem się zdecydować na Zowie ale nie wiem czy FK1 czy FK2. Jakie są różnice między nimi oprócz wymiarów? A może coś zupełnie innego wartego uwagi - jakieś nowe modele?

Jako posiadacz Zowie FK1 bardzo polecam, jednak najlepiej abyś znalazł sklep z tymi myszkami i poszedł się przekonać czy leżą ci w dłoni. Druga opcja to odesłanie w 7 czy 14 dniach od zakupu bez powodu (jest taka opcja jak kupujesz przez internet) , jakby ci któraś z nich nie pasowała.

Zastanowiłeś mnie tą sterią ZA. Patrząc po zdjęciach to te myszki są dość 'wysokie' i zastanawiam się czy to dla mnie dobrze. Poza tym czytałem o słabej jakości wykonania FK, prawda to? 

Mionix Naos 7000 z massdropa
Z przesyłką wychodzi 220zł więc cena porównywalna, poza tym nie wiem czy jej kształt nie będzie utrudniał podnoszenie.