snilmerg 2 Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Witam. Jestem posiadaczem salaxy S3, a konkretnie jego odświeżonej wersji tj galaxy S3 neo.Problem ze sprzętem jest następujący, otuż szwankuje aparat, a raczej zoom. Bardzo ciężko łapie ostrość tz. chce zrobić zdjęcie kartki z notatkami albo jej konkretnego kawałka i 10 razy klikam zoom i za każdym razem uzyskuję czerwone kółko oznaczjące, że nie udało się i obraz nadal jest rozmyty, dziś potrzebowałem zdjęcie notatek wysłać komuś w ułamku sekundy i nie udało się gdyż nie mogłem złapać zoomu. Co ciekawe są mniejsze problemy gdy chcę zrobić zdjęcie budynku, łąki, samochodu, ale własnie takie jak opisałem tyczą się notatek czy nawet rzeczy wystawianych na aukcję (gabaryt typu pudełka z butami).Co mnie najbardziej zastanawia to to, że kiedyś miałem przez 2 lata własnie galaxy s3 kiedy był topowym modelem i tam aparat był na prawdę świetny, tutaj niestety tego powiedzieć nie mogę, gdyż prawie jest nieużywalny. Czy to wina sprzętowa i oddawać to na gwarancję, próbować przywracać ustawienia fabryczne czy po prostu samsung sprzedaje tandetę pod marką dobrego S3 któremu S3 neo do pięt pod tym wzgl nie dorasta? dodam że nie tylko aplikacja aparat ma takie trudności, ale inne ściągnięte ze sklepu też. będę wdzięczny za każda opinię, pozdrawiam.editzoom tzn o autofokus mi chodzi, mój błąd, sorki! Edytowane 11 Czerwca 2015 przez snilmerg Cytuj Link to post Share on other sites
old.graymer 14 Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 przywrócił bym na poczatku ustawienia fabryczne i bym sprawdził, jeśli nie pomaga, ściągnij inny soft na samfirmware. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts