hotig 0 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ze słuchawek CAL. Eklerek jakiś xonar Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ku*wa jakiś... Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ku*wa jakiś... DS/XD/D1/D2 Wszystko zależy od funduszy. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 No to mówie jak najtaniej... Do 150 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
DIXON 4 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 mały off-top, czy wy macie też powiększoną czcionkę na benchmark? Czy tylko u mnie taki błąd występuje? (powiększenie strony 100%) Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 U mnie też tak jest. Cytuj Link to post Share on other sites
DIXON 4 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Prośba do ADMINÓW zróbcie coś z tym, bo aż się postów nie chce czytać. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ta, u mnie też tak jest, ale doradźcie coś w związku z tą kartą dźwiękową... Może być używana... Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 u mnie czcionka jest normalna, asus xonar dg jest awaryjny ( look na google jakie opinie ) za to DS wyszedł fenomenalnie, w tym że można zrobić za pośrednictwem SPDIF wzmacniacz słuchawkowy ( opisałem to już na forum jak to wykonać ) Cytuj Link to post Share on other sites
maniuox 27 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 ja w czwartek tez zamowilem nowe sluchawki co do wyboru nie mialem zadnych watpliwosci i nie zastanawialem sie w ogole nad zadnymi innymi markami jak Steelseries 7H w poniedzialek juz dojda wiec zamieszcze pare fotek i nabazgram pare linijek o nich Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 My tu o CALach a ty wyjeżdżasz z steelseries 7h. Porównujesz mercedesa do poloneza. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Dokładnie! Chyba zdecyduje się na KOSS UR40, są wygodne, nawet tanie, a brak izolacji mi nie przeszkadza. Tylko jaką kartę do tego? Słyszałem o jakieś Audigy ZS Gold czy coś takiego... Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 nie bierz creative, nie opłaca się w tym segmencie cenowym. Xonar DS poszukaj używki czy kup nowego uwierz nie będziesz rozczarowany . Tylko tak jak pisałem do DS jest potrzebny wind 7 aby zobaczyć prawdziwą różnice, gdzieś na forum dawałem konkrety dla czego, więc jak ci się będzie chciało to szukaj , bo teraz nie chce mi się pisać i z resztą nie mam czasu. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 10 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dobra... Toczy się spór! Ur40, AKG K514 i CAL'e. AkG są półotwarte a to plus, kossy otwarte - to jeszcze lepiej, ale podobno CALe są super itp... Co lepiej wybrać? Tzn. K514 vs UR40, bo nie wiem czy będe miał aż tyle kasy żeby CALe kupić - no i czy warto do nich dopłacać? Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Jako użytkownik CAL'i mogę je polecić, nie jestem żadnych audiofilem ale mi wystarczają w 100% jak i do gier, jak i do muzyki przepuszczają trochę dźwięków ale to nie problem w domu. Poza tym strasznie grzeją uszy i są niesamowicie wygodne i ładne. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 10 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 To ja nie chce żeby grzały mi uszy Najbardziej chodzi mi o UR40 vs K514... Bo CAL drogie troche Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts