ProRafi 0 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/lbello/ Jakie wchodzą słuchawki ? ponieważ mam mini jack 3.5 i gdy podpinam dźwięk jest ściszony i słychać tylko podkład.. Jakie polecacie słuchawki douszne do 30-40zł żeby dobrze grały. Głośne Cytuj Link to post Share on other sites
michalschulz1 210 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Masz może jakieś inne słuchawki, na których mógłbyś sprawdzić złącze? Cytuj Link to post Share on other sites
ProRafi 0 Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 nie mam niestety, kolega mowil mi cos o jakiejś końcówce do 3.5mm Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 gdy podpinam dźwięk jest ściszony i słychać tylko podkład.. Czy nie są to słuchawki z przyciskiem? Jeśli tak - wciśnij go i obserwuj, czy dźwięk się nie zmienia. Inne możliwe powody to uszkodzone gniazdo albo słuchawki. Spróbuj na jakichkolwiek innych słuchawkach bez pilota i mikrofonu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts