Blest 171 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Witam, chciałbym zaprosić do wspólnej gry w Dirty Bomb. Gra jest dostępna na steam link mój nick na steam KmQ. Jest to strzelczanka FPS, nastawiona na współprace. Znajdziemy tu dużo elementów z ET, trochę inny klimat bo gra toczy się w Londynie rok 2020 . Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Gra zła nie jest, pograłem kilka godzin i to co mogę powiedzieć to to, że trochę spaprana jest na ten czas gospodarka w grze. Ceny za karty są trochę za duże, względem tego ile się dostaje po meczu kredytów. A tak to całkiem przyjemnie się gra. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez mabrothrax Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Racja co do cen kart sa spore, w końcu to jeszcze beta. Cytuj Link to post Share on other sites
playingwithvirus 6 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Cześć,Odkopie troche temat, gre zainstalowałem tydzien temu i od razu się zakochałem Nie wiem jak wyglądała ekonomia pół roku temu, obecna natomiast bardzo mi przypadła do gustu. Darmowe rotacje bohaterów znane z LoL'a, a ceny postaci całkiem wysokie co wg mnie pozwala na rozsądniejsze zakupy:)Zaciekawił mnie za to temat:Dirty Bomb gra twórców Wolfenstein: Enemy Territory To info o tych samych twórcach to potwierdzone? Pamiętam nocki z ET, może też dlatego Dirty Bomb mnie urzeka Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Tu cytata "Dirty Bomb to dynamiczna pierwszoosobowa strzelanka sieciowa free-to-play, przypominająca słynne Team Fortress 2, stworzona przez studio Splash Damage. Deweloper założony przed laty przez byłych modderów specjalizuje się w tym gatunku i ma na koncie Wolfenstein: Enemy Territory, Enemy Territory: Quake Wars oraz Brink." Źródło: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=20069 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Gracie jeszcze? Cytuj Link to post Share on other sites
_Olex_ 7 Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Dirty Bomb mi laguje od jakiegos czasu, wczesniej tak nie było. Pomoże ktos? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts