Ania0207 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Glupio zabrzmi, ale "Napalilam sie" na telefon lumia 735;) nie wiem,czy to dobry wybor..do tej pory mialam xperie,teraz lg fino,z ktorego ejstem zadowolona (prawie) ale cos mnie korci by zmienic...czy ktos ma moze ten model lumiio? co w ogole sadzicie o lumii Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Jedna z lepszych Lumi,dobry wyświetlacz,dobre aparaty.System płynnie śmiga.Myślę że dla kobiety OK.Podejść gdzieś do sklepu i pobawić się WP,jeśli będzie OK to kupować. Edytowane 8 Czerwca 2015 przez chudy131080 2 Cytuj Link to post Share on other sites
PawelQ 107 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Właśnie z takiej piszę :-) Też przeszedłem z Androida na WP i nie żałuję. Wszystko zależy od twoich preferencji. Jest sporo tematów na forum o tym modelu. Jeśli nie zniechęca Cię zmiana systemu to telefon godny polecenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts