krzysiek3334 1 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Witam. Chciałbym, abyście mi polecili jakiś dobry smartfon: Wymagane cechy znajdziecie poniżej: cena max. 850zł (no chyba, że dorzucenie 50zł będzie konieczne) dobry aparat ekran minimum 5 cali system Android Myślałem o LG G3s albo o jakimś Asus Zenfone w tej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 To dobre opcje. Zobacz jeszcze Motorola Moto G 2 generacji No i Huawei P8 lite nowy model, z dobrym aparatem, fajnym ekranem i rewelacyjnym wykonaniem i 2gb ramu Za 850 można kupić na olx od kogoś kto dostał na przedłużenie umowy. W tej cenie właśnie ten model bym wybrał Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiek3334 1 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Ale nie chcę używanego. Powiedz mi, czy lepszym wyborem będzie LG G3s czy jakiś Zenfone w podobnej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 A kto tu pisze o używanym ? Bo na pewno nie ja Chodzi mi o to że ktoś dostał nówke ja przedłużenie umowy i często nawet jeszcze sprzedaje nieodpakowanego z wszystkimi fakturami Najlepszą będzie ten Huawei P8 lite albo G3s. Ja bym wziął P8 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts