Desperrado 1 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Poszukuje nowego telefonu do ok 1000 zl. Aktualnie posiadam Insignie 5 od goclever i jestem troche zawiedziony ekran nie reaguje na dotyk na pewnym obszarze do tego zapsuly sie klawisze podglaszania. Szukam telefonu -z androidem -nowego -po wpadce z goclever lepeij żeby nie byl to chinczyk -z dobrym aparatem, twgo mi najbardziej brakowalo w insigni -z duzym ekranem 5'+ Przegladalem kilka stron pare modeli mi się podobało ale nie znam sie za bardzo na tych wszystkich specyfikacjach. Dlatego zwracam się z prośba do Was Znalazlem Zenfon2 16gb posiadam karte 32gb wiec z pameicia nie byloby problemu,tylko ten telefon jest chyba dziwnie tani? Przeoczylem coś? Może to jakas okrojona wersja? http://www.valuebasket.pl/pl_PL/mainproduct/view/18364-AA-WH?AF=CEPL Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Zenfone 2 to niezła opcja choć jest wersja z 2 gb ramu i 4gb Z innych to zobacz LG G2. Bardzo dobre urządzenie w tej cenie Jak dołożysz 100-150 to kupisz nowego LG G3. 5,5 cala także bardzo dobry. Sam go posiadam i chwalę Inne ciemawe urządzenie to Huawei P8 lite. Nowy model. Świetnie wykonany, dobry aparat Cytuj Link to post Share on other sites
Desperrado 1 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Z tego co wiem na polskim rynku jest tylko wersja 4gb ale może być chyba jakaś różnica w procesorze nie wiem dokładnie +ta gwarancja. 36miesiecy to dość dużo, czy wszystko ok z tym sklepem? Huawei bardzo ładne, musze go trochę sprawdzić LG g2 ma problem z brakiem slotu a 16 GB bez możliwości rozszerzenia karta pamięci to trochę mało. Cytuj Link to post Share on other sites
maxellxl 55 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 do G2 mozesz podpiąc dowolnego pendrive'a przez otg...albo kupić taki micropendrive wielkością przypomiajajacy te malutkie odbiorniki do myszek bezprzewodowych z koncówką microusb i podpiac sobie jak coś do telefonu...poza tym w G2 masz zintegrowaną chmure w dropboxie i jeszcze jakas chyba...także masz obsługe bezposrednio w telefonie, np w galerii. Przy dzisiejszym LTE No Limit w niektorych sieciach...(zalezy czy masz)...to nie powinno byc problemem Cytuj Link to post Share on other sites
Desperrado 1 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Mieszkam na wsi nie ma u mnie dostępu LTE Cytuj Link to post Share on other sites
maxellxl 55 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 @Desperrado myśl przyszłosciowo...moze niedlugo bedzie... btw w domu pewnie masz wifi wiec tutaj czesciowo problem tez sie rozwiazuje zalezy co kto lubi Cytuj Link to post Share on other sites
Desperrado 1 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Może to śmieszne ale właśnie nie mam WiFi hah wiem rok się jeszcze musze przebujac. Ja byłbym w stanie chyba dołożyć kasę do LG G3 bo ten aparat i ekran przemawiają do mnie, tylko te minimalne zciecia mogą mnie drażnic i jak to jest bo za te 1300 zł to wolałbym nie mieć już takich problemów. No chyba ze jeszcze ten Zenofon 2 za 830 zł. Zaoszczedzilbym sporo kasy tylko ze gorszy aparat ma od g3. Pomocyyy Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 G3 nie ma żadnych ścięć. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Teraz po czasie,gdy wezmę do ręki G3 (mam G Flex 2) to widzę te przycięcia.W przewijaniu ekranu zdażają się klatkowania.Już gdzieś napisałem że ta rozdzielczość zabija tego fona. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Desperrado 1 Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Widziałem na recenzji właśnie ze te sciecia się pojawiają ale tam był czysty android bez aktualizacji i to mogło być przyczyną właśnie. To może podacie mi jakąś alternatywę g3? A g3 może u kogoś ze znajomych sprawdzę i się pobawię. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Oczywiście nie odwodzę Cię od myśli zakupu G3 bo uważam że mimo wszystko to bardzo dobry fon,te przycięcia jednak zdażają się sporadycznie. Cytuj Link to post Share on other sites
krzys 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 (edytowane) @dawid0032 Mógłbyś powiedzieć coś więcej o P8 lite? Dobrze się sprawuje? Jak wypada przy innych telefoanch do 1000 zł? Edytowane 8 Czerwca 2015 przez krzys Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Testów jeszcze większych nie ma nigdzie ale kolega robi w komisie i gada że na tą cenę wypada bardzo dobrze. Zwiech nie ma, solidne podzespoły, 2 gb ramu, aparat całkiem dobry no i to wykonaniu premium:) ja bym właśnie jego wybrał do 1000. Za 1000 niebrandowany ze sklepu można mieć No ale to Twoja decyzja Edytowane 8 Czerwca 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
krzys 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 No właśnie waham się między nim a Lumią 830, ale oba telefony w miare nowe i nie ma jeszcze dużo opinii Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 No nie wiem czy 830 jest taka nowa Cytuj Link to post Share on other sites
Desperrado 1 Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 A co myślicie o np jakiś modelu Huawei np Honor 6 lub p8 lite? LG g3 podoba mi się coraz bardziej. Ale kumpel miał go i szczerze go nie poleca z powodu tego ze nie chodzi płynnie. Sam już nie wiem.. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 P8 lite fajny telefon nowy model, wygląda rewelacyjnie Ja mam G3 i działa bardzo dobrze Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts