Zorpak 0 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Witam, czy jest jeszcze możliwość aby w cenie ~1300 PLN dostać nowego smartfona z czystym androidem? Google Nexus 5 - wycofany z produkcji, na Allegro same podejrzane aukcje, praktycznie niedostępny, One plus one - dobre parametry ale: problemy z zakupem, problemy z gwarancją... Jest coś godnego uwagi w tej cenie? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Motorola Moto X 2 generacji ma czystego androida Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 problemy z zakupem, problemy z gwarancją od jakiegoś czasu są w Polsce, więc nie wiem w czym problem Cytuj Link to post Share on other sites
Zorpak 0 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 od jakiegoś czasu są w Polsce, więc nie wiem w czym problem Dostępny, tzn. gdzie można dokonać zakupu bo wertuję Internet i znaleźć nie mogę innej opcji jak dotychczasowa - UK -> Niemcy -> Polska... Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Jak nie ta Motorola z czystym andkiem to zobacz LG G3, HTC One E8 i za troche więcej M8 albo Galaxy S5, Galaxy Alpha, Xperia Z2, Z3 compact Wszystkie urządzenia są bardzo dobre Edytowane 7 Czerwca 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
Zorpak 0 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Jak nie ta Motorola z czystym andkiem to zobacz LG G3, HTC One E8 i za troche więcej M8 albo Galaxy S5, Galazy Alpha, Xperia Z2, Z3 compact Wszystkie urządzenia są bardzo dobre Owszem, bardzo dobre, ale z tego co kojarzę to nie pracują na czystym androidzie. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 (edytowane) A OnePlus One może pracuje ? Ma cyanogenmoda z tego co mi wiadomo I napisałem już drugi raz o tej Motoroli z czystym androidem a Ty dalej drążysz inne tematy A czemu aż tak Ci zależy na tym czystym androidzie? Edytowane 7 Czerwca 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
Zorpak 0 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Po osobie z 1185 postami na koncie oczekiwałem większego... opanowania w dyskusji. Chodziło mi tylko o to, że szereg smartfonów które wymieniłeś po prostu nie pracują na czystym androidzie. Owszem OPO również nie pracuje na czystym, ale cyanogen mod jest na tym sprzęcie wyjątkowo "małozasobożerny". Właśnie przeglądam filmy i recenzje ten Motorli, całkiem fajnie to to wygląda Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 (edytowane) A co ja takiego niby napisałem że mi wypominasz że nie jestem opanowany ? Napisałem że OPO też nie ma Te inne co wymieniłem na swoich nakładkach także działają bardzo dobrze A no fajnie, mało popularne urządzenie niestety a jest bardzo dobre Edytowane 7 Czerwca 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts