zioex 0 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Witam.Ostatnio sformatowałem komputer. Parę dni po formacie wyskoczył mi pierwszy bluescreen odkąd mam ten komputer (około rok). Pomyślałem "ok. Może system się wysypał, zdarza się". Jednak parę dni później znowu to samo. Uznałem że warto by zapoznać się z tematem. Poszperałem i znalazłem błąd który dręczy mój system: http://imgur.com/gHZtt21Wie ktoś co to oznacza? Bo osobiście nie mam pojęcia.Sprzęt jeśli komuś potrzebny:Windows 8.1 Embedded edition x64MOBO: AS ROCK H87 PRO4PROC: INTEL i5 4460 HASWELLGRAF: READEON 7850 POWERCOLORRAM: Corsair Vengeance 2x4GBZAS: THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W Cytuj Link to post Share on other sites
limera1n 317 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Problemem jest atikmdag czyli sterowniki karty graficznej. Na początek polecam reinstalacje najnowszych sterowników a jeśli to nie pomoże to warto spróbować powrotu do starszej wersji na której problem nie występował. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zioex 0 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Da się zobaczyć czy to jest sterownik od integry czy na Radeonie?Bo w tym momencie 1 monitor chula na integrze a 2 na Radeonie Cytuj Link to post Share on other sites
Xeinaemm 115 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Atikmdag.sys jest związany ze sterownikami radeonów. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zioex 0 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Wielkie dzięki!Zawsze fajnie poszerzyć wiedzę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts