Skocz do zawartości

Problem z monitorem do ps4 benq gl2460hm

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez wariat06,

Recommended Posts

Witam, wczoraj kupilem nowy monitor benq 2460hm. Monitor ma sluzyc tylko do ps4. Niestety po podlaczeniu go i odpalecia ps4 wraz z fifa15 zacza sie problem.. W menu qszyatko ladnie plynnie natomiast przy samym graniu meczy wystepuje smuzenie na pilkarzach tzn w momencie przeauwania sie akcji gry obraz sie tak jakby rozjezdza na zawodnikach. Dodam ze jak narazie gralem na tv 42cale i tego problemu nie bylo. Prosze o pomoc bo nie wiem co robic.. Jakby nie patrzec nie chce zeby 570zl poszlo w bloto bo tak grac sie nie da. Z gory dzieki

Biurowy? To monitor przeznaczony do gier. Skoro w fifie zawsze smuzy to dlaczego na tv tego efektu nie ma

Czy wgl moge wymienic go na inny lub oddac? Czytajac opinie o nim spodziewalem sie plynnej gry a jest co jest.. Chyba ze to kwestia ustawienia go

Dzwonilem do euro i lipa. Nie ma mozliwosci zwrocenia towaru. Co moge zrobic?

Zamowilem telefonicznie odwbralem i placilem na miejscu

Wkur***ny jestem ze nie wiem... Sprzedaja monitor jak twierdza do gier bo w takiej kategori byl a on do gier najwidoczniej sie nie nadaje bo ciezko sie gra gdy rozmywa Ci zawodnika. Jest to do przezycia offline ale online gdy zalezy Ci na wygranej to jiz lipa pomijajac fakt ze oczy zle reaguja na ten "efekt"

Jest tryb obrazu gra z tym ze to zmienia raczej tylko kolory itd.. Bo roznicy innej nie ma. Po za tym kolory na trybie gra sa zbyt nasycone. Jakie ulepszenia? ;p

Udalo sie. Tzn wymienia na inny tylko nie moze byc tanszy. Teraz tak czy moglby ktos mi doradzic inny monitor do ps4? Cena 569 minimum. A i musi byc ze strony euro.com.pl

Dzis musze go zamowic. Dzieki z gory

Udalo sie. Tzn wymienia na inny tylko nie moze byc tanszy. Teraz tak czy moglby ktos mi doradzic inny monitor do ps4? Cena 569 minimum. A i musi byc ze strony euro.com.pl

Dzis musze go zamowic. Dzieki z gory

Tez bralem pod uwage. A jak myslisz jak sprawdzi sie do ps4? Bo tylko temu bedzie sluzyc. Boje sie o smuzenie tak jak przy tym benq...A i podobno na ekranie nie ma pelnego obrazu tylko jest uciety 1cm . pisalo tak w opiniach

A dlaczego poprostu nie weźmiesz tv? najtańszy fhd w tej cenie powinien się znaleźć .

• Rozwiązanie

Na benq 2460hm tez mialo byc ok po opiniach i niestety :\ a gdyby wybierac pomiedzy

http://m.euro.com.pl/monitory-led-i-lcd/lg-23mp65hq-p.bhtml

A

http://m.euro.com.pl/monitory-led-i-lcd/samsung-s24d300hs.bhtml

Jest jeszcze jedna opcja. Bylem w mediaexpert i rozmawialem z facetem, opowiedzialem mu sytuacje i byl zdziwiony ze nie chca zwrocic gotowki tymbardziej ze monitor jest caly zafoliowany. Powiedzial ze jest cos takiego jak rękojma rzn towar nie spelniaa wymagan klienta i zwracaja kase i ze on jako klient zrobilby awanture i wymeczylby ten zwrot gtowki... Co o tym myslicie

Troche sie pokrzyczalo i zwrot jest

Troche sie pokrzyczalo i zwrot jest

Edytowane przez wariat06