Co4RteX_ 0 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Niedawno kupiłem komputer, podczas grania (tylko) obraz drga, faluje lub migocze. Wygląda to tak: Wina leży po stronie karty graficznej, czy tego, że monitor jest podłączony przez d-sub i przejściówkę na dvi do grafiki? Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 sprawdź kartę jakie ma temperatury pod obciążeniem program to HWMonitor w każdej grze masz taki problem ? podaj resztę podzespołów Cytuj Link to post Share on other sites
Kamorek 26 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Ja tak miałem tylko w GTA5,ale potem spaczowali i nie miałem krzaczków graficznych. Cytuj Link to post Share on other sites
Co4RteX_ 0 Napisano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 i5 4460 MSI B85 G43 HyperX Fury 2x 4gb 1600 CL10 Thermaltake Smart SE 530 WD Caviar Blue 1tb Problem występuje w każdej grze, w mniejszym lub większym stopniu, np w Battlefieldzie 4 na ustawieniach niskich sytuacja wygląda lepiej niż na ultra. W B4 temperatury wszystkich podzespołów są w normie, nie przekraczają maksymalnych, są o kilka stopni chłodniejsze. Cytuj Link to post Share on other sites
martinoxxl 239 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Pewnie wszystkiemu winna przejściówka. Sprawdź kartę na innym monitorze z złączem dvi. Cytuj Link to post Share on other sites
Co4RteX_ 0 Napisano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Monitor ma jakieś złącze dvi, nie mam tylko kabla, zorganizuję jakiś i dam znać. Cytuj Link to post Share on other sites
dxh11 18 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Miałem tą samą sytuację parę tygodni temu, którą opisałem w którymś z tematów (patrz: profil). Wymiana kabla okazała się strzałem w 10-kę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts