Skocz do zawartości

Portal "szyty na miarę"

Recommended Posts

Chcesz być współtwórcą portalu o profilu IT, szukasz admina który wsłuchuje się w głosy szarych userów ?! nic prostszego :)

Wbijaj już dziś i wykaż się swoją kreatywnością :sciana:

am4.pl

Jest też oferta > http://www.am4.pl/index.php/nowiny/163.html

Dzięki MJ :D

To nie jest konkurencja dla BMK chociaż założyciel / admin jest właśnie z tego miejsca :)

Portal jest budowany od zera a założyciel wziął sobie za punkt honoru budowę w/g wymagań userów.

Dokładnie tak jak mówisz

Tak, portal fajnie się zapowiada i jak widzę całkiem, całkiem brnie do przodu. Też się wybieram, aby coś napisać, ale nawet na BMK mam ostatnio nie za wiele czasu :)

Dzięki Danny, zapraszam, zapraszam

Spoko, jestem tam modem :P Choc malo czasu mam to musze zaczac cos tam działać w celu promocji i rozbudowy portalu :)

Trzymam Cię za słowo :(

Przy okazji zapraszam wszystkich na http://www.am4.pl - dodawajcie newsy i recki.

Portal wymaga jeszcze sporo wkładu i zaangażowania, no i porządnej reklamy.

Jeżeli będę to sam robił, to pewnie nie osiągnie się celu, no i bardzo długo to wszystko będzie trwało.

Rozkręćcie też forum!

Również polecam, myślę, że to dobra okazja dla każdego kto chce "coś" robić, ale jeszcze się za nic nie zabrał, jak i dla starych wyjadaczy. Całość zapowiada się pozytywnie, i mam wrażenie, że nie będzie miało tam miejsca "olewanie użytkowników przez redakcję" (chociażby dlatego, że redakcją są użytkownicy :hahaha: ).

• 2 tygodnie później...

SB miałoby się pojawić na głównej, czy tylko na forum?

Myślę że na forum, coby nie przestraszyć odwiedzających bo czasem jakie tematy na bmk chodzą w SB... :) I chyba najlepiej na dole, na szerokość forum bo po kilku portalach widzę że takie tam gdzieś upchane okienko od SB nie jest dobrym pomysłem

Jak mógłby ktoś zrobić banner, to by się do sygny wrzuciło i trochę porozgłaszało :/

SB było, ale coś się sypnęło, więc zdjąłem :/ ... ale pojawi się ponownie , zapewniam :)

SB ma być dla wszystkich, czy tylko dla zalogowanych?

Jak mógłby ktoś zrobić banner, to by się do sygny wrzuciło i trochę porozgłaszało

Thx za dobre chęci, jeżeli chcesz to mogę go podrzucić :)

EDIT

Aha, przypomnę może tylko, że portal ma być tworzony przez Was, czyli mają się pojawiać Wasze Newsy, Recenzję i w ogóle wszystko.

Czy rozmieszczenie elementów na głównej może być?

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...