wrobellito 13 Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Według mnie jest to jedna z lepszych serii ostatnich lat w gatunku Akcja. Do tej pory miałem okazje za grać w trzy pierwsze części. Uważam ze gierka naprawdę trzyma wysoki poziom. Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 no niezla giera ja akurat przeszedlem pierwsza i trzecia Link to post Share on other sites
pilz-e 0 Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 bardzo dobry tytuł, no i lubię skradanki a może nawet najlepsza skradanka, jaka znalazła się na moim dysku trudno mi jednoznacznie określić miejsce np. dla SC a MGS2, ale raczej SC #1 bo wolę gry bardziej realistyczne, za to MGS ma więcej tych swoich 'smaczków' i dziwnych rozwiązań, co może jakoś rzutuje na ciekawszą rozgrywkę niestety ukończenie 2-3 części to nie jest szokujący wynik, ale tak wyszło poza tym co z CV Conviction? jest planowany czy zawieszono pracę? Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 poza tym co z CV Conviction? jest planowany czy zawieszono pracę? październik 2009 ( światowa data premiery ) Link to post Share on other sites
andrzej3993 0 Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Świetna gra Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ja jak na razie przeszedłem tylko pierwszą część SC, ale i tak była świetna Mam jeszcze Chaos Theory, ale na razie nie przeszedłem jej. Link to post Share on other sites
CeHowy 0 Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 1sze 3 czesci sa swietne natomiast Double Agent to juz straszny bubel. Dzialania w dzien zepsuly cały klimat tej gry. Link to post Share on other sites
beya15 0 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 1sze 3 czesci sa swietne natomiast Double Agent to juz straszny bubel. Dzialania w dzien zepsuly cały klimat tej gry.bredzisz... w kazdej grze kiedys musi byc jakis przelom, tutaj byly nim misje w dzien... jak dla mnie gra wymiata Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Co tu dużo gadać, klasyk. Jedynkę przerobiłem jeszcze na Athlonie XP 1700+ i GF2Ti, framerate był na poziomie jakichś 15 fps, ale i tak byłem zajarany jak dziecko 1 czerwca. Double Agent jakoś nie przypadł mi do gustu, a w Chaos Theory chyba gdzieś się zaciąłem bo nie skończyłem, może kiedyś do niej wrócę... Czekam na Conviction. Link to post Share on other sites
picias 0 Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Skończyłem na Chaos Theory ale seria rewelacyjna Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Oczywiście cała seria była fajna ale najbardziej zawiodłem się na splinter cell double agent .... była łatwa i nudna ;/ Najlepsza część to splinter cell chaos theory poprostu nie mam słów Ciekaw jestem czy kolejna część będzie lepsza niż chaos theory Link to post Share on other sites
Recommended Posts