el3ment 0 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Witam wszystkich serdecznie. Jako że mój wysłużony (6-letni) HTC Wildfire powoli przestaje ze mną współpracować, noszę się z zamiarem kupna smartfona. Info: budżet to ok. 800zł, jeśli coś mnie bardzo zainteresuje jestem w stanie dociągnąć do 1000 zakup raczej na allegro nowy do 5" tylko android do czego będę używał urządzenia? Do WSZYSTKIEGO! Dzwonienie, sms, internet, poczta, przechowalnia danych, sporadycznie obejrzenie jakiegoś serialu czy "pyknięcie w gierkę" w drodze do lub z pracy. Oprócz zdjęć. Telefony ssą w tej kwestii. slot microSD być musi, 32GB to absolutne minimum; możliwie aktualna wersja androida; brak ścin! Szukam czegoś 4-rdzeniowego z wyświetlaczem o możliwie wysokiej rozdzielczości. Jako że budżet ograniczony, pewnie będzie trzeba pójść na kompromis w jakiejś kwestii, ale ja tu jestem laikiem, wy specami, tak więc czekam na propozycje. Z szybkiego researchu człowieka nieinteresującego się telefonami w ogóle, wybrałem kilka modeli którymi mógłbym być zainteresowany, nie bójcie się jednak dawać swoich sugestii :-) LG G3 (wiem, poza budżetem, poza tym za duży, ale ten wyświetlacz...) HTC One (pierwotnie chciałem m8, ale not enough moniez, więc może) M7 Motorola Moto G 2gen Asus Zenfone 5 LTE Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Galaxy S4 wersja ze snapdragonem 800 czyli I9506 Cytuj Link to post Share on other sites
kartofel24 81 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Asus zenfone 2. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Można go już oficjalnie kupić w Polsce ? Cytuj Link to post Share on other sites
krupniok13 12 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 może LG G2? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Nie doczytałeś postu autora. Napisał że slot microsd musi być i że 32gb to absolutne minimum więc G2 niestety odpada. Cytuj Link to post Share on other sites
el3ment 0 Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Z chęcią kupił był tego asus zenfone 2, pomimo zbyt dużego rozmiaru bardzo mi się podoba, ale nie mogę go znaleźć nigdzie w dystrybucji PL, tylko jakieś valuebaskety, importy z chin etc. Na olxie wszystko też z importu, nie wiem jak w takim przypadku jest z realizacją gwarancji... Cytuj Link to post Share on other sites
zymer 0 Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 w komputroniku zenfone 2 za 1500 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts