ZQooS 4 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Czesc, za niedlugo bede przejezdzal wserz przez Polskie, wiec internety sie przydadza. Pytanie moje brzmi, czy w pociagu takie cos jak internet mobilny daje rade? Jesli tak, to co polecicie kupic? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie dawid0032 746 Napisano 1 Czerwca 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Ja jeździłem rok trasą Rybnik-Katowice i na odwrót. Miejscami był full zasięg i lte śmigało a momentami np. jak pociąg przejeżdżał przez las to zasięg całkowicie się tracił. Mam virgin mobile. Jest to sieć wirtualna, która przełącza się pomiędzy przekaźnikami. Możesz też manualnie ustawić że np. Chcesz tylko z t-mobile Niby w tych nowszych pociągach jest wi-fi tak przynajmiej wynika z naklejek na pociągach ale jeszcze nie trafiłem ani razu żeby była możliwość się połączyć Edytowane 1 Czerwca 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
ZQooS 4 Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Jak rozumiem Virgin Mobile polecasz? Chcialem ogolny zarys tego, czy przy zawrotnych predkosciach naszych pociagow nie bedzie jakichs problemow. Odpowiedz dostalem, dzieki Ogolnie prosze jeszcze o propozycje internetu na miesiac, dwa. Co bym sie mogl rozpoznac i przeprowadzic risercz Edytowane 1 Czerwca 2015 przez ZQooS Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Tak mam virgin i polecam. Za 19zł mam 2gb internetu, nielimitowane smsy i 100 minut rozmów. Jest też opcja z 10gb ale droższa. 59zł, a jak przeniesiesz numer to 4o. Wszystko reszta nielimitowane Teraz chyba heyah za 19 zł ma 3gb ale nie jestem pewien. Było już tu też pjsane o viking mobile Cytuj Link to post Share on other sites
ZQooS 4 Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Mam dwoch kandydatow, niby wszyscy znajomi maja plejke, ale virgin ma ciekawa oferte. Napisz mi jeszcze orientacyjnie, ile powinienm Gb wziac. Podroz okolo 30godzin i kilka razy dziennie fejsbuka sprawdzic? WIfi w kazdym miejscu zamieszkania bede mial, ale tak ogolnikowo przy wyjsciu na miasto. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez ZQooS Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts